Puhdista kantarellit tai muut metsäsienet kuten herkkutatit tai suppikset pullasudilla tai talouspaperilla. Viipaloi tai paloittele sienet ja paista niitä omassa liemessään, kunnes neste on haihtunut. Kaada lautaselle.
Vatkaa munien rakenne rikki, lisää vesi ja mausteet. Kuumenna pinnoitettu pieni paistinpannu, lisää ½ pullomargariinia. Kun pannu on kuuma, lisää munakastaikina. Vedä lastalla massaa edestakaisin pohjaa myöden, niin munakas hyytyy tasaisesti. Älä paista liian pitkään, munakas saa jäädä pinnalta kosteaksi. Levitä sienet ja puolet ruohosipulista munakkan toiselle puolelle, käännä toinen puoli sienien päälle. Valuta tai kumoa munakas lautaselle. Ripottele päälle ruohosipulisilppu.
Nauti tomaatin, porkkanasuikaleiden ja kurkkuviipaleiden kanssa. Viipale ruisleipää täydentää aterian.
Voit käyttää myös pakastettuja tai kuivattuja sieniä.