Ladataan... Ladataan...

Siikaa ja naurismuhennosta

Valmistusaineet 4:lle
4 filee siikafileitä
2 tl suolaa
Naurismuhennos
1 rkl ruokaöljyä
10 kpl (1 l) nauriksia
1 kpl sipuleita
1 tl (jauhettu) vastajauhettua valkopippuria
2 dl kookosmaitoa
1 dl Basilika, tuore
0.5 tl suolaa
Ohjeet

Käytä tuoretta basilikaa. Hienonna basilika. Lohko nauriit ohuiksi lohkoiksi. Hienonna sipulit. Kuullota nauriit ja sipulit öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua kannen alla, miedolla lämmöllä melkein kypsiksi. Lisää kookosmaito ja keitä, kunnes seos sakenee.
Lisää basilika juuri ennen tarjoilua. Kuumenna paksupohjainen paistinpannu ja ripottele suolaa pohjalle. Paahda kalat siinä nopeasti kummaltakin puolelta.
Jälkikypsennä tarvittaessa uunissa 200 asteessa noin neljä minuuttia.

Yksi annos sisältää 316 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":161,"alcohol":0,"protein":74,"carbohydrates":81},"weight":{"fat":17.91,"alcohol":0,"protein":18.48,"carbohydrates":20.29,"saturated_fat":10.44,"sugar":18.64,"fibre":8.49,"salt":3.9},"percent_raw":{"fat":0.5096212261050389,"alcohol":0,"protein":0.23376004306755116,"carbohydrates":0.25661873082741005},"percent":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":26},"total":{"kcal":317,"weight":98.15,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":574.78},"item_type":"recipe","recipe_id":497,"servings":4}}

 
Sulje