Hakkaa sienet pieniksi paloiksi ja paista ne sen jälkeen omassa liemessään. Silppua sipuli ja pehmitä se mikrossa tai sienten joukossa. Mausta suola- ja pippuriripauksella. Anna jäähtyä.
Levitä paperiset muffinssiivuoat (10 kpl) muffinssivuokaan tai suoraan pellille. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja yrtit kulhossa ja lisää sieni- ja sipulisilppu.
Vatkaa munan rakenne rikki ja lisää joukkoon piimä (tai maito) ja sulatettu margariini. Lisää seos jauhojen joukkoon kevyesti sekoittaen. Älä vaivaa.
Jaa taikina vuokiin ja paista 200 asteessa uunin toiseksi alimmalla tai keskitasolla 13-15 minuuttia.
Jos haluat muffinsseihin miedon pekonin maun, lisää sieni-sipuliseoksen joukkoon kaksi silputtua viipaletta vähärasvaista meetwurstia.