Ladataan... Ladataan...

Sinappi-kermasilakat

Valmistusaineet 4:lle
4 tl Rypsiöljy
500 g Silakkafilee
1 tl Merisuola, vuorisuola
0.3 tl Valkopippuri
0.5 dl Tilli, tuore
200 g Ruokakerma 10 %
2 rkl Sinappi
Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Sipaise vuoka rypsiöljyllä. Lado silakkafileet vuokaan rullattuina, kahtia taitettuina tai nosta sellaisenaan kiireen mukaan. Mausta merisuolalla ja musta- tai valkopippurilla myllystä. Hienonna tilli. Kaada ruokakerma kulhoon ja sekoita joukkoon loput rypsiöljystä, sinappi ja hienonnettu tilli. Valuta tasaisesti silakkafileiden päälle ja ravistele kevyesti. Kypsennä uunin toiseksi alimmalla tasolla tai keskiosassa 30-40 minuuttia.

Vinkki

Nauti kuumana tai kylmänä esim. keitettyjen perunoiden tai ruisleivän ja kasvisten kera.

Yksi annos sisältää 291 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":188,"alcohol":0,"protein":87,"carbohydrates":16},"weight":{"fat":21.14,"alcohol":0,"protein":21.89,"carbohydrates":4.03,"saturated_fat":6.12,"sugar":3.32,"fibre":0.21,"salt":2.08},"percent_raw":{"fat":0.6472234598466162,"alcohol":0,"protein":0.2978971272994083,"carbohydrates":0.05487941285397546},"percent":{"fat":65,"alcohol":0,"protein":30,"carbohydrates":5},"total":{"kcal":291,"weight":58.79,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":191.09},"item_type":"recipe","recipe_id":1027444,"servings":4}}

 
Sulje