Nypi keskenään pehmeä voi, maitorahka ja jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Lisää tarvittaessa tilkka kylmää vettä. Painele taikina jauhotetuin käsin palloksi ja edelleen vuokaan ja sen reunoille (halkaisija 20-22 cm). Nosta mahdollisimman kylmään, vaikka pakkaseen, odottamaan.
Kuori päärynät, leikkaa ne halki ja poista siemenkota. Viipaloi puolikkaat päärynän muoto säilyttäen. Vatkaa munan rakenne rikki ja sekoita joukkoon tuorejuusto, maito ja mustapippuri. Ota vuoka kylmästä ja levitä vähän juustoseosta pohjalle. Ripottele pinnalle juustoraaste. Nosta päärynäviipaleet puolikkaina tai muuten kauniisti vuokaan ja levitä loppu täytteestä päälle. Paista 200 asteessa uunin toiseksi alimmalla tasolla 25-30 minuuttia. Tarjoa haaleana tai lämpimänä jälkiruokana tai herkutteluiltapalana.