Kuori parsakaalin varret ja viipaloi ne. Leikkaa kukkaosa paloiksi. Tai paloittele kukkakaalin keskiosa ja irrottele nuput. Höyrytä tai kiehauta parsa- tai/ja kukkakaalit napakan kypsiksi. Älä ylikeitä, ettei kaali menetä väriään, makuaan ja rakennettaan. Sekoita sinihomejuustomurut ja Flora Ruoka tai muu ruokakerma tms. hyvin keskenään kaalin kypsyessä. Kaada vesi pois kaaleista ja levitä ne uuninkestävään vuokaan. Valuta kastike tasaisesti päälle. Kuorruta grillivastuksen alla tai kuumassa uunissa kunnes paistos saa väriä.
Jos sinulla sattuu olemaan kypsää riisiä tai pastaa jääkaapissa lämmitä se mikrossa vuuassa ensin ja lisää kaalit + kastike päälle ja menettele kuten edellä.
Tarjoa lihan, kalan tai linnun lisäkkeenä tai sellaisenaan esim. rasvattomalla leikkeleellä päällystetyn ruisleivän kera.