Siskonmakkarapallerot:
Kuori ja leikkaa valkosipuli pieniksi kuutioiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja leikkaa malto suikaleiksi. Kuumenna öljy pannussa, lisää valkosipuli ja chili. Purista siskonmakkarat suoraan suolesta pannulle sopivan kokoisiksi palleroiksi. Paista makkarat kauniin värisiksi. Lisää pannuun lopuksi hienonnettua mustapippuria ja tuoretta korianteria. Tarjoa siskonmakkarapallerot tomaattisalsan kanssa lämpiminä tai kylminä.
Tomaattisalsa:
Poista tomaateista siemenet pois: leikkaa niihin risriviilto ja purista siemenet pois. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Kuutioi fenkoli ja punasipuli. Kaada vihannekset kulhoon. Sekoita öljy, limetin mehu ja sokeri keskenään. Lisää seokseen maun mukaan suolaa ja mustapippuria. Kaada seos vihannesten päälle. Anna makujen tasaantua pari tuntia jääkaapissa.