Ladataan... Ladataan...

Sitruskuhaa ja perunoita

Valmistusaineet 1:lle
200 g Kuhafilee
1 kpl limetin tai sitruunan mehu
1 tl suolaa
0.5 dl rucolaa
Lisäkkeeksi
2 kpl perunoita
Ohjeet

Pilko nahaton ja ruodoton kalafilee pieniksi kuutioiksi. Purista limetistä mehu, sekoita siihen suola ja laita kalapalat marinoitumaan pariksi tunniksi. Kun kala on marinoitunut, levitä lautaselle rucolapeti. Asettele kalapalat rucolan päälle. Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Yksi annos sisältää 277 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":17,"alcohol":0,"protein":134,"carbohydrates":126},"weight":{"fat":1.95,"alcohol":0,"protein":35.54,"carbohydrates":33.23,"saturated_fat":0.4,"sugar":2.57,"fibre":4.39,"salt":6.4},"percent_raw":{"fat":0.0598432274568978,"alcohol":0,"protein":0.4858684265840025,"carbohydrates":0.4542883459590996},"percent":{"fat":6,"alcohol":0,"protein":49,"carbohydrates":45},"total":{"kcal":277,"weight":84.48,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":462.75},"item_type":"recipe","recipe_id":1082,"servings":1}}

 
Sulje