Lisäksi tarvitset öljyä.
Leikkaa liha neljäksi yhtä paksuksi palaksi. Tee saksilla tai terävällä veitsellä kuhunkin palaan syvä viilto siten, että pihvistä muodostuu tasku. Laita lihapalat muovikelmujen väliin ja nuiji ne ohuemmiksi.
Paahda manteleita kuivalla pannulla 2–3 minuutin ajan, kunnes niihin tulee kaunis väri. Pilko mantelit veitsellä karkeaksi rouheeksi.
Sekoita mantelirouhe, ruokalusikallinen öljyä, kuutioitu kinkku, valkosipuli, oregano ja toisen sitruunan kuoriraaste. Työnnä syntynyt seos lusikan avulla lihataskuihin.
Kuumenna tilkka öljyä paistinpannussa ja paista pilkottuja salottisipuleita parin minuutin ajan.
Lisää lihataskut pannulle ja ruskista molemmin puolin noin kahden minuutin ajan. Kaada kanaliemi joukkoon, peitä kannella ja anna hautua kypsäksi puolen tunnin ajan. Ota taskut pannulta ja siirrä pannu syrjään, mutta pidä se lämpimänä.
Lisää toisen sitruunan raastettu kuori ja sokeri pannulle jääneeseen nesteeseen. Keitä 3–4 minuuttia, kunnes seos on siirappimaista. Kaada kastike lihataskujen päälle ja tarjoa heti valkosipuliperunoiden kera.