Ladataan... Ladataan...

Sitruunasiirappi

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl (keskik.) sitruuna (kuori raastettuna ja mehu)
1 dl sokeria
2 rkl vettä
Ohjeet

Tämä on siirapin resepti esim. Sitruunaisen pistaasi-polenta-tortun päälle. (kts ohje)
Valmista siirappi kakun ollessa uunissa.
Pane kaikki aineet kattilaan ja keitä kokoon, kunnes seos on siirappimaista kastiketta.
Lusikoi siirappi päälle valmiin kakun päälle.
Tarjoile kakku kuumana tai kylmänä mascarpone-juuston kera.

Yksi annos sisältää 94 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":2,"alcohol":0,"protein":1,"carbohydrates":91},"weight":{"fat":0.21,"alcohol":0,"protein":0.12,"carbohydrates":21.65,"saturated_fat":0,"sugar":21.65,"fibre":0.54,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.021244309559939303,"alcohol":0,"protein":0.00539538020569887,"carbohydrates":0.9733603102343619},"percent":{"fat":2,"alcohol":0,"protein":1,"carbohydrates":97},"total":{"kcal":93,"weight":44.169999999999995,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":58.75},"item_type":"recipe","recipe_id":697,"servings":4}}

 
Sulje