Ladataan... Ladataan...

Smetanasilliä ja uusia perunoita

Valmistusaineet 8:lle
400 g Sillifileetä
2 kpl (pieni) pientä sipulia
4 dl (silputtu) tuoretta silputtua tilliä
4 prk Smetanaa, n. 40% rasvaa
3 tl sitruunapippuria
Lisäkkeeksi
24 kpl uusia perunoita
Ohjeet

Paloittele sillifileet. Leikkaa sipulit renkaiksi ja renkaat vielä neljään osaan. Hienonna tilli. Mausta smetana sitruunapippurilla.
Yhdistä sillipalat, sipuli, tilli ja smetana kulhossa. Anna makujen tasoittua 2–3 tuntia jääkaapissa ennen tarjoilua.
Tarjoa keitettyjen, uusien perunoiden kanssa.

Yksi annos sisältää 454 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":285,"alcohol":0,"protein":45,"carbohydrates":124},"weight":{"fat":31.7,"alcohol":0,"protein":11.34,"carbohydrates":31.01,"saturated_fat":18.19,"sugar":2.8,"fibre":2.26,"salt":6.37},"percent_raw":{"fat":0.6274485388321902,"alcohol":0,"protein":0.0997506736760565,"carbohydrates":0.2728007874917533},"percent":{"fat":63,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":27},"total":{"kcal":454,"weight":103.67,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":305.13},"item_type":"recipe","recipe_id":988,"servings":8}}

 
Sulje