Leikkaa kasvikset paloiksi. Ota vähän kiinankaalin vihreästä osasta erikseen koristelua varten. Nosta paloitellut kasvikset isoon kattilaan ja kaada päälle kylmä vesi. Kuumenna kiehumispisteeseen ja keitä kunnes kasvikset ovat pehmeitä kasvispalojen koosta riippuen 20-30 minuuttia.
Paahda huoneenlämpöinen broilerin jauheliha ja mausta se paprikalla tai muulla mausteella. Lisää se kiehumaan keiton joukkoon. Voit lisätä jauhelihan kasvisten joukkoon myös raakana. (Lisää vähän kiinankaalin vihreitä lehtisuikaleita keittoon kypsymisen loppuvaiheessa ja ota ne pois hetken kypsymisen jälkeen. Saat keiton pinnalle vihreää.)
Soseuta keitto sauvasekoittajalla tasaiseksi. Lisää tarvittaessa vähän vettä. Mausta keitto suolla, pippurilla, chilillä tai cayennepippurilla ja yrteillä tms. Tarkista maku. Ripottele keiton pinnalle kiehautettua kiinankaalin vihreää osaa tai persiljaa.
Voit ripsauttaa pinnalle väriksi myös vähän cayennepippuria tai paprikaa. Broilerin jauheliha ei soseudu tavallisella sauvasekoittajalla yhtä tasaiseksi kuin kasvikset, joten keittoon jää pientä rakeisuutta. Keiton lisukkeena maistuu hyvä leipä.