Lisäksi tarvitset noin 1 dl tuoreita, hienonnettuja tai 2–3 rkl kuivattuja yrttejä (rakuunaa, salviaa, timjamia, rosmariinia)/4 annosta.
Anna lihan lämmetä huoneenlämmössä tunti. Hiero paistin pintaan suolaa ja pippuria. Painele päälle yrttejä ja juustoraastetta.
Peitä kinkku- tai pekoniviipaleilla. Kiinnitä ne langalla tai cocktailtikuilla. Nosta paisti uunivuokaan, työnnä paistomittari lihaan siten, että kärki on keskellä lihan paksuinta kohtaa.
Paista 175 asteessa, kunnes mittari on 50 astetta, jos haluat sisältä punervaa lihaa. Jatka kypsentämistä 55–60 asteeseen, jos haluat kypsempää. Ota paisti uunista, peitä foliolla ja anna lihan rauhoittua noin 10 minuuttia.
Leikkaa liha viipaleiksi tarjolle.
Lisäkkeinä maistuvat keitetty riisi sekä esim. keitetyt tai tuoreet kasvikset ja raikkaat etikkasäilykkeet.