Ladataan... Ladataan...

Suklaa-vadelmaunelma

Valmistusaineet 4:lle
45 g hapankorppuja
50 g (5 rkl) Hermesetas-makeutusjauhetta
1 rkl kaakaojauhetta
2 dl kuohukermaa
4 dl vadelmia
2 rkl tuoreita mintunlehtiä
Ohjeet

Rouhi hapankorput monitoimikoneessa tai kaulimella työlaudan päällä. Sekoita hapankorppurouhe, Hermesetas makeutusjauhe ja kaakaojauhe sekä halutessasi pikakahvijauhetta (1 tl per 4 annosta).

Vatkaa kerma vaahdoksi. Jätä vadelmista muutama koristeluun.

Kokoa jälkiruoan aineet kerroksittain jälkiruokamaljoihin tai laseihin. Koristele vadelmilla ja mintunlehdillä.

Yksi annos sisältää 284 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":189,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":82},"weight":{"fat":19.92,"alcohol":0,"protein":3.14,"carbohydrates":19.38,"saturated_fat":12.9,"sugar":5.62,"fibre":10.01,"salt":0.19},"percent_raw":{"fat":0.6656286297727393,"alcohol":0,"protein":0.04668084949999387,"carbohydrates":0.2876905207272668},"percent":{"fat":67,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":29},"total":{"kcal":284,"weight":71.16,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":131.25},"item_type":"recipe","recipe_id":203887,"servings":4}}

 
Sulje