Paloittele suklaa ja sulata se miedolla lämmöllä kasarissa (sulatus onnistuu mikrossakin lyhyin jaksoin, mutta tumma suklaa syttyy helposti palamaan). Vatkaa pehmeä rasva suklaan joukkoon. Anna jäähtyä hetki, mutta ei kovettua. Vatkaa muna ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot joukkoon ja sen jälkeen suklaaseos. Lusikoi neljään pieneen vuokaan esim. kertakäyttöisiin annosalumiinivuokiin tai tukeviin paperivuokiin. Paista 250 asteessa uunin toiseksi alimmalla tasolla 4-4,5 minuuttia. Ei pidempään, fondantin kuuluu olla sisältä valuva. Kumoa varovasti lautasille ja nauti heti kuumina esim mansikkakastikkeen kera.
Soseuta mansikat ja mausta sokerilla. Voit jättää jonkun mansikan kokonaiseksi.
Kastike syntyy myös soseuttamalla vesimelonia, vadelmia tai muita marjoja ja niiden sekoituksista.