Ladataan... Ladataan...

Suklaakiehkurat

Valmistusaineet 25:lle
300 g Murotaikinaa
25 kpl Manteleita
150 g Tummaa suklaata
Ohjeet

Pilko mantelit rouheeksi. Kauli taikina muutaman millin paksuiseksi suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Sulata suklaa ja levitä se taikinalle. Ripottele pinnalle mantelirouhe ja kääri taikina rullalle. Rullaamisessa kannattaa olla melko nopea, ettei suklaa ehdi jähmettyä. Kääri rulla kelmuun ja laita jääkaappiin noin tunniksi.
Leikkaa tangosta 3–4 mm:n paksuisia kiekkoja. Paista niitä uunissa leivinpaperin päällä noin 10 minuuttia 200 asteessa.

Yksi annos sisältää 100 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":56,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":39},"weight":{"fat":6.08,"alcohol":0,"protein":1.19,"carbohydrates":9.51,"saturated_fat":2.89,"sugar":5.8,"fibre":0.56,"salt":0.09},"percent_raw":{"fat":0.5611625832629441,"alcohol":0,"protein":0.04898745203323543,"carbohydrates":0.3898499647038205},"percent":{"fat":56,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":39},"total":{"kcal":99,"weight":26.12,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":19},"item_type":"recipe","recipe_id":826,"servings":25}}

 
Sulje