Ladataan... Ladataan...

Suppilovahveropaistos

Valmistusaineet 4:lle
10 dl suppilovahveroita
4 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
1 dl lihalientä
1 tl suolaa
0.5 tl (jauhettu) mustapippuria
10 tl Kirnuvoita lastuina
2 dl kevytkermaa, 7 % rasvaa
1 kg perunoita
Ohjeet

Nosta tuoreet suppilovahverot pannuun, kuumenna, kunnes neste on haihtunut. Kuori perunat (Nicolaa) ja leikkaa ne sormenpään kokoisiksi paloiksi. Kypsennä niitä 8 minuuttia mikrossa. Voitele kookas uunivuoka. Levitä pohjalle ensin perunat, sitten sienet. Riko munat kulhoon, lisää kerma ja kuuma lihaliemi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada seos vuokaan.
Paista 175-asteisessa uunissa puolisen tuntia eli kunnes munaseos hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Yksi annos sisältää 418 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":175,"alcohol":0,"protein":61,"carbohydrates":182},"weight":{"fat":19.27,"alcohol":0,"protein":15.17,"carbohydrates":45.19,"saturated_fat":9.4,"sugar":4.54,"fibre":8.27,"salt":2.13},"percent_raw":{"fat":0.4179723258027557,"alcohol":0,"protein":0.14630473842142577,"carbohydrates":0.43572293577581844},"percent":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":44},"total":{"kcal":418,"weight":103.97,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":593.69},"item_type":"recipe","recipe_id":249,"servings":4}}

 
Sulje