Pese porkkanat ja punajuuret. Keitä porkkanat ja punajuuret erikseen suolalla maustetussa vedessä sopivan kypsiksi.
Kasviksissa saa olla hieman puruvaraa, mutta ei liikaa. Jäähdytä kasvikset ja kuori.
Paloittele kasvikset sopivan kokoisiksi viipaleiksi. Mausta hieman suolalla. Paahda cashew-pähkinät nopeasti kuivalla pannulla.
Valmista yrttiöljy: Revi yrttien lehdet kulhoon ja lisää suola sekä öljy. Hienonna seos sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi. Marinoi juurekset yrttiöljyllä noin tuntia ennen tarjoilua.
Asettele kasvikset ryhmittäin esiin. Laita väliin raikasta, rapeaa revittyä salaattia, joka myös kostutetaan yrttiöljyllä. Ripottele pinnalle paahdettuja cashew-pähkinöitä.
Tätä salaattia tarjottiin Kiloklubin lehdistötilaisuudessa Sanomatalossa Helsingissä 28.9.2006.