Puolita taatelit, nosta ne 1,5-2 l:n kattilaan ja lisää päälle vesi. Keitä kannen alla kunnes pehmenevät (n. 20-30 min.).
Ota pullomargarinimäärästä 1 tl ja voitele rengasvuoka. Käytä leivittämiseen 1-2 tl hiivaleipäjauhoja (ota 3 dl:n määrästä).
Lisää taatelien joukkoon pullomargariini ja anna seoksen jäähtyä.
Vatkaa sähkövatkaimella joukkoon munat yksitellen, vaniljasokeri sekä aspartaamijauhe. Sekoita joukkoon haarukkavatkaimella jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu.
Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Paista 175 asteessa 35-40 min. Kokeile kypsyyttä tikulla. Älä paista liian pitkään, ettei kakku kuivu.
Anna jäähtyä vuoassa hetken aikaa ennen kumoamista.