1. Leikkaa broilerileikkeet suikaleiksi ja siirrä kulhoon. Lisää tamarinditahna, soijakastike, öljy sekä hieman pippuria. Sekoita niin, että ainekset levittyvät tasaisesti broilerinlihalle.
2. Peitä kulho ja nosta se marinoitumaan jääkaappiin vähintään muutamaksi tunniksi, mielellään yön yli, jotta broileri imee itseensä mahdollisimman paljon makua.
3. Pane puiset varrastikut veteen likoamaan.
4. Poista ananaksesta lehtiruusuke, kova kanta sekä kuoret. Leikkaa hedelmä lohkoiksi. Poista jokaisesta lohkosta puumainen ydin ja paloittele ananas reiluiksi paloiksi.
5. Pujottele varrastikkuihin vuorotellen broilerisuikaleita ja ananasta. Kypsennä joko grillissä tai uunissa grillivastuksen alla kypsiksi ja kauniin värisiksi, noin 10–15 minuuttia. Tarkista, että broileri on kypsää. Tarjoa mangosalaatin kanssa.
Valmistusaika 20 minuuttia.
Lisäksi tarvitset puisia varrastikkuja.