Ladataan... Ladataan...

Tattaria sieni- ja parsakaalikastikkeella

Valmistusaineet 4:lle
2 dl Kokonaisia tattarisuurimoita
200 g Herkkusieni
150 g Sieni rouskut, suolattu
300 g Parsakaali brokkoli
2 kpl Punasipuli
1 kynsi Valkosipuli
1 kpl Chili, tuore
6 tl Rypsiöljy
0.5 tl Ruokasuola
0.25 tl Mustapippuri
KASTIKE:
3 rkl Soijakastike
2 rkl Vaalea balsamikastike
1 tl Rypsiöljy
1 rkl Oyster sauce osterikastike
PÄÄLLE:
4 rkl Korianteri
Ohjeet

Keitä tattari kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Huuhdo ja viipaloi herkkusienet, pilko (HYVIN LIOTETUT!) suolasienet pienemmiksi.

Leikkaa parsakaali kukinnoiksi.

Kuori ja hienonna punasipulit ja valkosipulinkynnet.

Halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna palko.

Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota sipuleita ja chiliä hetki.

Lisää sienet ja parsakaali ja jatka noin 10 minuutin ajan.

Lisää tattari ja mausta suolalla ja pippurilla. (MIKÄLI SUOLASIENISSÄ ON VIELÄ PALJON SUOLAA JÄLJELLÄ, JÄTÄ SUOLA POIS!)

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja kaada joukkoon. Jatka paistamista noin 5 minuutin ajan.

Hienonna pinnalle tuoretta korianteria.

Yksi annos sisältää 270 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":87,"alcohol":0,"protein":43,"carbohydrates":140},"weight":{"fat":9.33,"alcohol":0,"protein":10.42,"carbohydrates":33.73,"saturated_fat":0.7,"sugar":7.1,"fibre":6.48,"salt":3.74},"percent_raw":{"fat":0.3221201890808813,"alcohol":0,"protein":0.160005066208533,"carbohydrates":0.5178747447105856},"percent":{"fat":32,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":52},"total":{"kcal":270,"weight":71.5,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":267.89},"item_type":"recipe","recipe_id":1025018,"servings":4}}

 
Sulje