Lisäksi tarvitset koristeeksi herneenversoja ja rucolaa.
Leikkaa leipäviipaleet kahteen osaan. Silppua sipuli hienoksi. Soseuta anjovisfileet. Yhdistä ne ranskankerma-tuorejuustoseokseen. Sekoita hyvin. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja mustapipurilla.
Valmista yrttiöljy. Silppua yrtit ja valuta sekaan osa yrttiöljystä. Soseuta hienoksi sauvasekoittimella. Lisää yrttiöljyä tipoittain ja jatka soseuttamista, kunnes seos alkaa tasaantua. Jätä osa yrttiöljystä koristeluun. Mausta suolalla ja pippurilla.
Pariloi leipäviipaleet. Laita viipale lautaselle ja sen päälle runsas kerros anjovistahnaa. Lisää toinen leipäviipale päälle. Tiputtele yrttiöljyä leivän reunoille.
Tarjoa heti esimerkiksi vihreän salaatin kanssa.