Paloittele tofu kauniiksi annospaloiksi. Sekoita kulhoon marinadiainekset ja sekoita tofupalat joukkoon. Anna maustua huoneenlämmössä noin pari tuntia.
Pilko parsakaali ja kevätsipulit sopiviksi annospaloiksi. Höyrytä paloja kattilassa kiehuvassa vedessä 3–4 minuuttia.
Kun tofu on maustunut, kokoa salaatti. Pane tarjoiluastian pohjalle huuhdotut ja valutetut salaatinlehdet, kuorittu ja pienitty kurkku, sipuli ja verigreippi (halutessa vesimeloni) sekä huuhdotut puolitetut pavut. Lisää vielä huoneenlämpöiset parsakaali ja kevätsipulipalat.
Paista valutettuja tofupaloja pannulla molemmin puolin ja nosta palat salaatin päälle. Nauti rapean kokojyväleivän ja hedelmäisen salaatinkastikkeen kera.
Lisää makua saat kun marinoit myös pavut. Sekoita marinadi 2–3 murskatusta valkosipulinkynnestä, 3 rkl:sta ruokaöljyä sekä 0,5 rkl:sta viinietikkaa. Anna papujen maustua seoksessa mieluiten yön yli.