Erottele keltuaiset valkuaisista. Vatkaa muna ja valkuaiset sekä vesi sekaisin. Mausta suolaripauksella. Paloittele kinkku ja viipaloi tomaatit. Syö kantapalat ruokaa valmistaessasi. Kuumenna pinnoitettu mielellään matala-tai loivareunainen pannu, silloin munakkaan valutus on helpompaa. Lisää margariini ja kun se kihisee munakasmassa. Levitä päälle kinkkupalat ja sekoita massaa, jotta se hyytyy tasaisesti. Ripottele pinnalle fetajuustokuutiot ja nosta päälle tomaattiviipaleet. Anna paistua hetki ja nosta pannun päälle pariksi kolmeksi minuutiksi kansi, niin feta ja tomaatitkin lämpenevät. Mausta mustapippurilla myllystä ja lisää pinnalle basilikaa. Valuta munakas lautaselle kokonaisena tai nosta kahtena osana.
Nauti leivän ja salaatin kanssa.
Jos haluat kevyemmän munakkaan, lisää vain kinkku tai fetajuusto ja jätä toinen pois.