Ladataan... Ladataan...

Tomaatti-jauhelihakeitto

Valmistusaineet 4:lle
300 g Jauheliha naudan, rasvaa 17 %
1 rkl Rypsiöljy
25 g Tomaattisose tomaattipyree
150 g Paprika punainen
400 g Kuoritut tomaatit
1 tlk Maissinjyvät
2 kpl Kanaliemikuutio
10 dl Vesi
0.5 tl Basilika, kuivattu
1 dl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
Ohjeet

Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää tomaattipyree, kuutioitu paprika, tomaatit ja maissi (Eldorado tlk 285 g). Jatka kuullottamista hetki.

Kaada joukkoon vesi ja laita sekaan kanaliemikuutiot. Kiehauta keitto ja anna sen hautua kypsäksi. Tarkista maku ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Yksi annos sisältää 317 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":178,"alcohol":0,"protein":77,"carbohydrates":62},"weight":{"fat":19.33,"alcohol":0,"protein":18.73,"carbohydrates":15.19,"saturated_fat":6.04,"sugar":7.02,"fibre":3.6,"salt":33.1},"percent_raw":{"fat":0.5618001957513777,"alcohol":0,"protein":0.24197782689592978,"carbohydrates":0.19622197735269237},"percent":{"fat":56,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":20},"total":{"kcal":317,"weight":103.00999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":579.18},"item_type":"recipe","recipe_id":1023381,"servings":4}}

 
Sulje