Lisää jauhoihin öljy, vesi, paprikajauhe ja suola. Sekoita tasaiseksi. Anna taikinan levätä viileässä.
Valmista täyte. Kuullota öljyssä sipuli. Lisää joukkoon valkosipulinkynnet.
Pese tomaatit, halkaise, poista kannat ja kuutio. Lisää joukkoon ja hauduta 5 minuuttia.
Lisää korppujauhot, mausteet ja sokeri.
Painele taikina 27 senttiä halkaisijaltaan olevaan piirakkavuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa 5 minuuttia.
Kaada esipaistetun piirakan päälle tomaattitäyte.
Sekoita kerma, munat ja parmesaaniraaste. Levitä seos tomaattitäytteen päälle. Ripottele pinnalle auringonkukansiemeniä.
Kypsennä 200-asteisen uunin keskiosassa noin 25 minuuttia.
Voit valmistaa pohjan myös paketillisesta valmista piirakkataikinaa. Ruokakerman voit korvata soijakermalla.