Ladataan... Ladataan...

Tomaattimuikut

Valmistusaineet 4:lle
500 g Muikku järvi
100 g Sipuli
300 g Pirkka Paseerattu tomaatti
0.75 tl Merisuola, vuorisuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
0.5 tl Basilika, kuivattu
Ohjeet

Huuhdo ja valuta muikut. Kaada ne vuokaan, lisää hyvin ohueksi viipaloitu tai silputtu sipuli, tomaatti ja mausteet. Sekoita ja kypsennä 200 asteessa 30-40 minuuttia.

Vinkki

Tomaattimuikut maistuvat sekä lämpiminä että kylminä.

Yksi annos sisältää 167 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":102,"carbohydrates":24},"weight":{"fat":4.46,"alcohol":0,"protein":24.99,"carbohydrates":5.8,"saturated_fat":0.75,"sugar":4.23,"fibre":1.42,"salt":1.21},"percent_raw":{"fat":0.24583901514754405,"alcohol":0,"protein":0.612023832550925,"carbohydrates":0.14213715230153082},"percent":{"fat":25,"alcohol":0,"protein":61,"carbohydrates":14},"total":{"kcal":166,"weight":42.86000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":226.48},"item_type":"recipe","recipe_id":1023680,"servings":4}}

 
Sulje