Ladataan... Ladataan...

Tomaattimurskalla kuorrutettu puna-ahven

Valmistusaineet 4:lle
400 g Puna-ahven pakaste
0.75 tl Merisuola, vuorisuola
0.5 tl Mustapippuri
250 g Tomaattimurska
80 g Sipuli
6.5 g Basilika, tuore
2 kynsi Valkosipuli
1 tl Rypsiöljy
0.5 rkl Sokeri
0.5 dl Basilika, tuore
Ohjeet

Nosta pakastekala sulamaan jääkaappiin illalla tai aamulla, riippuen siitä, koska valmistat ruoan.

Kaada silputut sipulit kulhoon ja sekoita joukkoon öljy. Pehmitä sipulia mikrossa 1-2 minuuttia. Sekoita se, sokeri (pehmentää tomaattimurskan terävyyden ja happamuuden) ja yrtit tomaattimurskan joukkoon.

Nosta sulanut pakastekala sopivan kokoiseen vuokaan, mausta suolalla ja pippurilla ja kaada maustettu tomaattimurska päälle. Kypsennä 180-200 asteessa 20-30 minuuttia.

Vinkki

Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten esim. parsakaalin ja/tai herne-maissi-paprikaseoksen kanssa.

Yksi annos sisältää 158 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":60,"alcohol":0,"protein":72,"carbohydrates":26},"weight":{"fat":6.53,"alcohol":0,"protein":17.7,"carbohydrates":6.28,"saturated_fat":1.06,"sugar":5.84,"fibre":1.68,"salt":1.26},"percent_raw":{"fat":0.3799491574939766,"alcohol":0,"protein":0.4576505118052623,"carbohydrates":0.16240033070076124},"percent":{"fat":38,"alcohol":0,"protein":46,"carbohydrates":16},"total":{"kcal":158,"weight":40.349999999999994,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":191.77},"item_type":"recipe","recipe_id":1024181,"servings":4}}

 
Sulje