Ladataan... Ladataan...

Tonnikala-papusalaatti

Valmistusaineet 4:lle
0.5 kg perunaa
400 g Valkoisia papuja (1 prk)
4 rkl ruokaöljyä
1 rkl sitruunamehua
0.5 tl chilijauhetta
150 g Säilöttyä tonnikalaa
2 ruukku salaattia
1 dl erilaisia yrttejä (mm. persiljaa)
Ohjeet

Keitä perunat kypsiksi. Kuori ja silppua sipuli. Huuhtele pavut ja hienonna persilja. Halkaise kypsyneet perunat kahtia.
Sekoita perunat, sipuli, pavut ja persilja yhteen. Sekoita öljy, sitruunamehu ja chili kastikkeeksi.
Revi tonnikala, salaatit ja valitsemiasi yrttejä salaatin joukkoon ja kaada kastike päälle.

Yksi annos sisältää 515 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":144,"alcohol":0,"protein":134,"carbohydrates":237},"weight":{"fat":15.95,"alcohol":0,"protein":33.24,"carbohydrates":58.98,"saturated_fat":1.85,"sugar":3.93,"fibre":23.67,"salt":0.31},"percent_raw":{"fat":0.28010256136617623,"alcohol":0,"protein":0.25945994926946175,"carbohydrates":0.460437489364362},"percent":{"fat":28,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":46},"total":{"kcal":515,"weight":137.93,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":333.25},"item_type":"recipe","recipe_id":942,"servings":4}}

 
Sulje