Ladataan... Ladataan...

Toscanalainen papukeitto

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl Sipuli
4 kynsi Valkosipuli
100 g Lehtiselleri, selleri, varsiselleri
1 kpl Chili, tuore
4 tl Rypsiöljy
100 g Savusaunakinkku
1 rkl Rosmariini, tuore
3 kpl Tomaatti
2 prk Pirkka Ruskeat pavut suolaliemessä
10 dl Vesi
4 rkl Fond du Chef kasvisfondi
Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.

Huuhdo ja kuutioi sellerin varret.

Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna palko.

Kuullota sipuleita, selleriä ja chiliä öljyssä kattilassa muutaman minuutin ajan.

Kuutioi kinkku joukkoon. Hienonna mukaam myös rosmariini. Jatka paistamista muutaman minuutin ajan.

Kuutioi joukkoon tomaatit, valuta myös pavut. Lisää vesi ja fondi. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.

Yksi annos sisältää 225 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":73,"alcohol":0,"protein":59,"carbohydrates":93},"weight":{"fat":7.59,"alcohol":0,"protein":13.79,"carbohydrates":21.54,"saturated_fat":1.46,"sugar":6.24,"fibre":8.94,"salt":4.23},"percent_raw":{"fat":0.3259443686043165,"alcohol":0,"protein":0.2630949712735082,"carbohydrates":0.41096066012217525},"percent":{"fat":33,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":41},"total":{"kcal":225,"weight":63.790000000000006,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":552.18},"item_type":"recipe","recipe_id":1024935,"servings":4}}

 
Sulje