Paista ensin ankanrinta: Leikkaa viillot nahkapuolelle ja ruskista nopeasti öljy-voiseoksessa, ensin nahkapuolelta, sitten joka puolelta. Mausta suolalla, pippurilla ja haluamillasi yrteillä ym. mausteilla. Siirrä vuoassa uuniin 200 asteeseen noin 10 minuutiksi. Kääri folioon vetäytymään. Paista pannuun jääneessä rasvassa rapeita paloja salaatin pinnalle tai tarjoa uunista otettuna, roseisena.
Hienonna kiinankaali ja muut salaatit kulhoon.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi joukkoon. Hienonna myös (siemenetön) chilipalko joukkoon. Lisää limetin mehu, sokeri, raastettu, tuore inkivääri sekä seesaminsiemenet.
Ota meloniraudalla palloja joukkoon. Perkaa ja puolita mansikat sekaan.
Kääntele kaikki ainekset varovasti keskenään. Jaa seos lautasille.
Tarjoa ankanrintaviipaleet salaatin päällä.