Ladataan... Ladataan...

Tulinen linssikeitto

Valmistusaineet 6:lle
300 g Sipuli
20 g Valkosipuli
20 g Porkkana
200 g Bataatti
500 g Tomaattimurska
9 dl Vesi
2 dl Punainen linssi, gogreen
1 dl Soijarouhe, tumma, ka
1 rkl Lihaliemijauhe/tiiviste
0.5 rkl Chili-tahna
1 rkl Rypsiöljy, kylmäpuristettu
Ohjeet

Kuori kasvikset ja kuutioi. Kuumenna öljy ja kuullota kasvikset siinä. Lisää tomaattimurska ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi. Sekoita joukkoon liemitiiviste, huuhdellut linssit ja soijarouhe. Keitä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia, kunnes kasvikset ja linssit ovat pehmenneet. Mausta chilitahnalla.
Ripottele pinnalle silputtua tuoretta meiramia tai oreganoa.

Yksi annos sisältää 206 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":33,"alcohol":0,"protein":49,"carbohydrates":124},"weight":{"fat":3.43,"alcohol":0,"protein":11.54,"carbohydrates":29.01,"saturated_fat":0.39,"sugar":9.72,"fibre":6.95,"salt":0.92},"percent_raw":{"fat":0.16007544576966276,"alcohol":0,"protein":0.2390190649701275,"carbohydrates":0.6009054892602097},"percent":{"fat":16,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":60},"total":{"kcal":207,"weight":61.96000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":361.17},"item_type":"recipe","recipe_id":173452,"servings":6}}

 
Sulje