Halkaise filee pituussuunnassa, niin että jätät toisen reunan saranaksi. Levitä filee ja nuiji se kevyesti. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paahda kinkkusuikaleet kevyesti kuumalla paistinpannulla öljyssä. Lisää sipulit sekä paprika. Kuullota hetki. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna jäähtyä.
Sekoita joukkoon basilika ja juusto. Pane täyte fileen keskelle. Kiinnitä filee cocktailtikuilla tai sido sidontanarulla. Ruskista pinta paistinpannulla kauniin ruskeaksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Työnnä lihalämpömittari lihan keskelle sen paksuimpaan kohtaan.
Pane filee 200-asteiseen uuniin noin 15-20 minuutiksi, kunnes lihalämpömittari näyttää 57 astetta. Anna lihan vetäytyä noin 10 minuuttia ennen leikkaamista.
Tarjoa uuniperunoiden ja esimerkiksi madeirakastikkeen kera.