Kuumenna uuni 225 asteeseen. Harjaa juurekset puhtaiksi, kuori tarpeen mukaan ja paloittele lohkoiksi ja puolikkaiksi. Asettele lohkotut juurekset uuninkestävään vuokaan. Valuta päälle öljyä ja kääntele juureksia niin, että ne kostuvat. Nosta vuoka uunin yläosaan ja kypsennä juureksia yhteensä noin 30 minuuttia. Kääntele niitä välillä niin, että ne ruskistuvat tasaisesti.
Kun puolet kypsymisajasta on kulunut ripota pintaan hiukan suikaloitua sitruunankuorta ja mausta juurekset yrteillä. Kokeile juuresten pehmeyttä tikulla tai haarukalla. Sirota päälle hiukan suolaa. Tarjoa juuresten kanssa kermaviilikastiketta, jonka mausteena on silputtuja mausteyrttejä. Uunijuurekset sopivat liha- ja broileriruokien lisäkkeeksi tai sellaisinaan.