Ladataan... Ladataan...

Uunikaali

Valmistusaineet 4:lle
500 g valkokaalta
1 kpl sipuli
1 tl suolaa
1 tl (rouhittu) mustapippuria
3 rkl öljyä
Reseptin osa 2
10 kpl manteleita
0.5 dl hienonnettua persiljaa
100 g fetajuustoa (n.18% rasvaa)
0.5 dl öljyä
Ohjeet

Leikkaa kaali 3–4 lohkoksi. Irrota kanta. Nosta lohkot uunipannulle. Kuori ja hienonna sipuli. Ripottele sipulisilppu, suola ja pippuri kaalilohkojen päälle, valele päälle öljy. Paista 175-asteisessa uunissa puoli tuntia tai kunnes kaali on pehmennyt sopivasti.

Sekoita kastike. Hienonna mantelit ja persilja ja murusta fetajuusto, ja sekoita ne sitten öljyyn.

Tarjoa kaalilohkot ja manteli-juustokastike lisukkeena tai kevyenä kasvisruokana.

Yksi annos sisältää 302 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":251,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":27},"weight":{"fat":27.38,"alcohol":0,"protein":5.9,"carbohydrates":6.68,"saturated_fat":5.85,"sugar":6.39,"fibre":3.37,"salt":2.49},"percent_raw":{"fat":0.8304941246640273,"alcohol":0,"protein":0.07946498786686362,"carbohydrates":0.09004088746910903},"percent":{"fat":83,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":9},"total":{"kcal":302,"weight":58.06,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":191.5},"item_type":"recipe","recipe_id":296917,"servings":4}}

 
Sulje