Ladataan... Ladataan...

Uunikala italialaisittain ja perunoita

Valmistusaineet 4:lle
400 g Kuhafilee
4 kpl (iso) tomaatteja
1 prk anjovista
0.5 tl tuoretta basilikaa
Lisäkkeeksi
8 kpl perunoita
Ohjeet

Voit korvata kuhan kampelalla.

Pane kalafileet alumiinifoliopalalle. Sivele kalafileet kevyesti anjovistölkin liemellä.
Viipaloi tomaatit ja lado ne kauniisti kalafileiden päälle. Pane jokaiselle fileelle 1-2 anjovisfileetä ja silputtua basilikaa. Sulje foliopaketti tiiviiksi.
Kypsennä 225-asteisessa uunissa 15-20 min.
Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Vinkki

Voit tarjota uunikalan myös pariloitujen kesäkurpitsojen ja munakoisojen kera.

Yksi annos sisältää 248 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":31,"alcohol":0,"protein":99,"carbohydrates":118},"weight":{"fat":3.35,"alcohol":0,"protein":24.17,"carbohydrates":29.04,"saturated_fat":0.57,"sugar":8.07,"fibre":3.67,"salt":1.83},"percent_raw":{"fat":0.12395228637101766,"alcohol":0,"protein":0.39794069217503947,"carbohydrates":0.47810702145394296},"percent":{"fat":12,"alcohol":0,"protein":40,"carbohydrates":48},"total":{"kcal":248,"weight":70.7,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":426.33},"item_type":"recipe","recipe_id":506,"servings":4}}

 
Sulje