Anna lihan lämmetä tiskipöydällä noin 1 tunti. Pyyhi pinta talouspaperilla. Mausta soijalla ja pippurilla. Kypsennä liha pakkauksen mukaan. Tai työnnä fileeseen lihalämpömittari, niin että kärki osuu paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 180-200 asteessa, kunnes mittari osoittaa 65-67 astetta. Sisäfilee kuivuu helposti, jos kypsennät liian pitkään. Keskusta saa jäädä kostean meheväksi.
Kietaise kypsä filee folioon ja anna sen vetäytyä 10-15 minuuttia ennen leikkaamista viipaleiksi tai paloiksi.
Valmista kastike. Pehmitä hienonnettua sipulia hetken aikaa kattilassa ennen sienten lisäämistä. Anna porista hetki, ennen kuin kaadat joukkoon kerman. Lisää myös pakastesienten sulamisliemi, jos sitä on.
Anna hautua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 10-20 minuuttia. Mausta soijakastikkeella ja pippurilla. Tarkista maku ja lisää joukkoon silputut yrtit.
Tarjoa lisukkeeksi keitettyjä perunoita ja kasviksia.