Silppua sipuli ja nosta se kippoon ja sekoita joukkoon öljy. Kypsennä 1-1,5 minuuttia mikrossa. Kaada ruisleseet ja vesi kulhoon ja anna turvota hetki. Lisää jauheliha, vähän jäähtyneet sipulit, muna ja mausteet. Sekoita kuohkeaksi.
Leikkaa kuoritut porkkanat vinopaloiksi ja kesäkurpitsa, paprika ja punasipuli isohkoiksi paloiksi. Levitä porkkanapalat (pienen)leivinpaperipalan päälle uunipellille. Nosta uuniin 225 asteeseen keskitasolle. Kypsennä n. 10 min.
Pyörittele sillä välin lihapullat vedellä kostutetuin käsin pellin kokoiselle leivinpaperille. Ota pelti uunista ja vedä porkkanat papereineen pois. Vedä lihapullat leivinpaperin kanssa kuumalle pellille ja lisää sekaan porkkanat sekä muut kasvikset. Pirskota kasvisten päälle vähän öljyä. Kypsennä uunin keskiosassa 225 asteessa 15-20 min. Kokeile lihapullien kypsyyttä halkaisemalla yksi pyörykkä.