Lisäksi tarvitset täytteeseen rouhittua mustapippuria ja tuoretta basilikaa sekä leivän koristeeksi muutaman oliivin.
Mittaa jauhot, kuivahiiva, suola ja kuivattu basilika kulhoon. Sekoita monitoimikoneen taikinaveitsellä nopeudella 2 noin 10 sekuntia.
Kaada vesi ja öljy syöttösuppilon kautta joukkoon koneen käydessä. Nosta nopeutta 5:een ja alusta taikinaa noin yksi minuutti, kunnes taikinasta tulee sileä pallo. Kohota leivinpaperin päällä peitettynä täytteen valmistamisen ajan.
Hienonna minileikkurilla oliivit ja valkosipulinkynnet pulse-kytkimellä.
Pese tomaatit, halkaise ne ja poista kannat. Viipaloi puolitetut tomaatit paksulla viipaleterällä syöttöpainimen avulla. Käytä pulse-kytkintä nopeudella 4-5.
Kauli kohonnut taikina uunipellin kokoiseksi ja siirrä se papereineen uunipellille.
Levitä oliivi-valkosipulimurska taikinalle ja pane viipaloidut tomaatit murskan päälle. Rouhi mustapippuria päälle.
Raasta juustot karkealla raastinterällä 4 nopudella. Ripottele juustoraaste tomaattien päälle ja koristele kokonaisilla oliiveilla.
Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia. Koristele tuoreella basilikalla.
Jos sinulla ei ole monitoimikonetta, vaivaa taikina käsin ja silppua oliivit ja valkosipulit pieneksi sekä viipaloi tomaatit terävän veitsen avulla. Raasta juustot raastinraudan avulla.