Ladataan... Ladataan...

Välimerellinen tomaattikastike ja pastaa

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl sipulia
3 kynsi valkosipulinkynsiä
2 rkl öljyä
1 dl sokeria
2 tlk tomaattimurskaa
1 kpl liemikuutiota
2 dl vettä tai viiniä
0.25 tl (rouhittu) mustapippuria
0.5 dl (chili)ketsuppia
1 rkl provencen yrttiseosta
Lisäksi
200 g Pastaa
Ohjeet

Silppua sipulit ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipulisilput pehmeiksi öljyssä. Lisää sokeri ja jatka kypsentämistä hetki.
Kaada kattilaan tomaattisäilykkeet ja neste. Lisää liemikuutio ja mausteet.
Hauduta kastiketta vähintään puoli tuntia, mielummin kauemmin.
Tarjoa keitetyn kuviopastan kera.

Yksi annos sisältää 283 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":79,"alcohol":0,"protein":48,"carbohydrates":156},"weight":{"fat":8.38,"alcohol":0,"protein":11.56,"carbohydrates":37.22,"saturated_fat":1.26,"sugar":35.93,"fibre":5.24,"salt":1.69},"percent_raw":{"fat":0.2786892467262292,"alcohol":0,"protein":0.17088621111418273,"carbohydrates":0.5504245421595879},"percent":{"fat":28,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":55},"total":{"kcal":283,"weight":101.27999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":377.56},"item_type":"recipe","recipe_id":1379,"servings":4}}

 
Sulje