Nosta lihasuikaleet huoneenlämpöön ja avaa paketti. Kuori porkkana ja lanttu ja leikkaa ne isohkoiksi paloiksi. Silppua sipuli hienoksi. Kuori perunat. Mitta ½ rkl öljyä paistokasariin tai suuripohjaiseen pataan, kuumenna ja lisää puolet lihoista. Paista kevyesti ja kaada lautaselle odottamaan. Lisää ½ rkl öljyä ja paista loput lihat ja kaada lautaselle.
Lisää 1 rkl öljyä ja porkkana- ja lanttupalat sekä silputtu sipuli paistokasariin. Kuullota muutama minuutti sekoitellen. Kaada sekaan lihasuikaleet sekä lautaselle kertynyt liemi ja 3 dl kiehuvaa vettä. Lisää joukkoon myös puolitetut tai lohkotut perunat ja sekoita. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua tiiviin kannen alla 15-20 minuuttia. Lisää timjami ja sekoita nostellen muutaman kerran kypsymisen aikana.
Viipaloi sillä välin purjo ja varsisellerin varret ja leikkaa pois ruusukaaleista kanta ja poista huonot lehdet. (400 g:n kotimaisesta ruusukaalipakkauksesta jäi puhdistuksen jälkeen 340 g). Lisää loput kasvikset ja sekoita. Jatka kypsentämistä kannen alla vielä n. 10 minuuttia pari kertaa sekoittaen. Mausta lopuksi suolalla ja musta- tai sekapippurilla myllystä.
Valmista salaatti padan kypsyessä. Suikaloi jäävuori- tai sydänsalaatti ja raasta porkkana ja kurkku. Sekoita joukkoon öljy ja viinietikka.
Yhden annoksen paino on n. 500 g.