Ladataan... Ladataan...

Varhaiskaali-paprikalisuke

Valmistusaineet 4:lle
500 g Valkokaali, keräkaali
100 g Sipuli
200 g Paprika, punainen
1 dl Vesi
3 tl Rypsiöljy kylmäpuristettu
0.5 tl Ruokasuola
250 g Tomaatti
2 rkl Persilja, tuore
0.5 tl Mustapippuri
Ohjeet

Kuullota silputtua sipulia hetken aikaa öljyssä paistokasarissa tai padassa. Lisää joukkoon paloiteltu kaali, paprika ja tomaatin lohkot. Pyörittele hetken aikaa ja lisää vesi. Anna hautua kannen alla noin 15 minuuttia tai pidempään. Mausta ja maista. Ripottele sekaan lopuksi tuoreita yrttejä.

Vinkki

Varhaiskaali-paprikalisuke maistuu esim. kirjolohen ja lohen tai lihan ja broilerin kera. Sopii myös savustetulle kalalle ja grillatulle ruoalle.

Yksi annos sisältää 99 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":48},"weight":{"fat":3.95,"alcohol":0,"protein":2.7,"carbohydrates":11.11,"saturated_fat":0.26,"sugar":10.71,"fibre":5.07,"salt":0.8},"percent_raw":{"fat":0.3915579198640486,"alcohol":0,"protein":0.11883735974775812,"carbohydrates":0.48960472038819325},"percent":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":49},"total":{"kcal":99,"weight":34.599999999999994,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":292.98},"item_type":"recipe","recipe_id":1024178,"servings":4}}

 
Sulje