Ladataan... Ladataan...

Varhaiskasvissalaatti

Valmistusaineet 4:lle
300 g Peruna, uusi, keitetty, suolaton
250 g Miniporkkanat
3 kpl Tomaatti
160 g Parhaat Artisokansydän
100 g Rucola
15 g Sinapinsiemen
2 rkl (silputtu) Persilja, tuore
1 rkl Basilika, tuore
2 kynsi Valkosipuli
2 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
9 tl Oliiviöljy
1 rkl Omenaviinietikka
1 rkl Sinappi
0.5 tl Ruokasuola
0.25 tl Mustapippuri
100 g Fetajuusto rasvaa 12-15 %, lehmänmaito, suolaliemessä
Ohjeet

Harjaa perunat puhtaiksi. Kuutioi. Puolita babyporkkanat pituussuunnassa. Keitä perunat ja porkkanat kiehuvassa vedessä kypsiksi, mutta napakoiksi (noin 10 minuuttia). Valuta ja jäähdytä.

Kuutioi tomaatit. Valuta latva-artisokka öljystä. Revi rucola.

Paahda sinapinsiemeniä hetki kuivalla kuumalla pannulla.

Hienonna salaattia varten yrtit ja kuoritut valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään.

Sekoita myös kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Kääntele salaattiin.

Nosta annoslautasille, murustele fetajuustoa pinnalle.

Yksi annos sisältää 303 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":159,"alcohol":0,"protein":36,"carbohydrates":108},"weight":{"fat":17.42,"alcohol":0,"protein":8.85,"carbohydrates":26.57,"saturated_fat":4.35,"sugar":5.58,"fibre":4.3,"salt":1.24},"percent_raw":{"fat":0.5253739539136805,"alcohol":0,"protein":0.11854410534113156,"carbohydrates":0.356081940745188},"percent":{"fat":53,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":36},"total":{"kcal":303,"weight":68.31,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":354.65},"item_type":"recipe","recipe_id":1024792,"servings":4}}

 
Sulje