Ladataan... Ladataan...

Värikäs kesäkurpitsavokki

Valmistusaineet 4:lle
200 g Kesäkurpitsa zucchini
75 g Punasipuli
1 kynsi Valkosipuli
200 g Luumu, tumma, punnittu kivineen
3 tl Rypsiöljy kylmäpuristettu
1 tl Soijakastike
0.3 tl Mustapippuri
Ohjeet

Viipaloi kesäkurpitsat, suikaloi sipuli ja valkosipulin kynnet ja lohko luumut kivet poistaen. Kuumenna öljy vokissa tai paistokasarissa ja lisää ensin sipulit. Kuullota hetken aikaa ennen kesäkurpitsaviipaleiden lisäystä. Vokkaa muutama minuutti ja lisää luumupalat mukaan vain hetkeksi kuumenemaan.

Mausta soijakastikkeella ja pippurilla ja lisää joukkoon tarvittaessa vähän vettä. Nauti lisäkkeenä.

Vinkki

Jos kypsennät luumuja liian pitkään, ne värjäävät vokin punertavaksi ja luumujen makeus häviää.

Yksi annos sisältää 66 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":35,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":27},"weight":{"fat":3.76,"alcohol":0,"protein":1.08,"carbohydrates":6.54,"saturated_fat":0.21,"sugar":4.7,"fibre":1.43,"salt":0.19},"percent_raw":{"fat":0.5258238167843918,"alcohol":0,"protein":0.06693064069452656,"carbohydrates":0.4072455425210816},"percent":{"fat":53,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":41},"total":{"kcal":66,"weight":17.91,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":124.48},"item_type":"recipe","recipe_id":1024211,"servings":4}}

 
Sulje