Sekoita keskenään kefir ja jogurtti.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 minuutin ajan.
Kuumenna vesi ja hunaja kiehuvaksi, purista liivatteista vesi ja liuota joukkoon.
Anna jäähtyä hetki ja kaada ohuena nauhana jogurttiseoksen joukkoon. Sekoita.
Kaada seos maljoihin ja hyydytä jääkaapissa noin 2 tunnin ajan tai pakastimessa noin 45 minuutin ajan.
Mittaa mustikkakeitto ja piimä toiseen kulhoon. Sekoita hyvin.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 minuutin ajan.
Kuumenna vesi ja hunaja kiehuvaksi, purista liivatteista vesi ja liuota joukkoon.
Anna jäähtyä hetki ja kaada ohuena nauhana piimän joukkoon. Sekoita. Kaada maljoihin hyytyneen kerroksen päälle.
Hyydytä uudelleen jääkaapissa tai pakastimessa.
Lusikoi pinnalle mangopilttiä ja passiohedelmien sisusta.