Ladataan... Ladataan...

Venäläinen kaalilaatikko

Valmistusaineet 10:lle
0.4 kg nauta-sika-jauhelihaa
1 kpl sipuli
1 kpl keräkaali
1 kpl lihaliemikuutio
1 kpl kasvisliemikuutio
2 kpl porkkana
3 dl keitettyä riisiä
8 dl vettä
1 rkl mustapippuria
1 tl suolaa
2 rkl tomaattiketsuppia
Ohjeet

Ruskista jauheliha ja sipuli padassa. Lisää kaali ja 4 dl vettä. Laita liemikuutiot sekaan. Lisää pilkotut porkkanat ja riisi. Mausta. Lisää loput vedet ja hauduta hetki. Laita kaalilaatikko uunivuokaan ja paista 200 asteessa n. 60 minuuttia.

Yksi annos sisältää 164 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":70,"alcohol":0,"protein":39,"carbohydrates":55},"weight":{"fat":7.42,"alcohol":0,"protein":9.26,"carbohydrates":13.26,"saturated_fat":2.46,"sugar":5.87,"fibre":2.99,"salt":1.82},"percent_raw":{"fat":0.4257908069922242,"alcohol":0,"protein":0.2359894792804807,"carbohydrates":0.3382197137272951},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":34},"total":{"kcal":164,"weight":43.08,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":271.3},"item_type":"recipe","recipe_id":431824,"servings":10}}

 
Sulje