Ladataan... Ladataan...

Venäläinen merikaalisalaatti

Valmistusaineet 4:lle
200 g Merikaalia
3 kpl keitettyjä perunoita
1 kpl sipuleita
1 kpl venäläisiä suolakurkkuja
1 rkl kylmäpuristettua auringonkukkaöljyä
Ohjeet

Valuta merikaali liemestään. Lisää joukkoon kuutioitu peruna, sipuli ja suolakurkut.
Valuta kastikkeeksi auringonkukkaöljyä.

Yksi annos sisältää 83 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":33,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":42},"weight":{"fat":3.67,"alcohol":0,"protein":1.98,"carbohydrates":10.48,"saturated_fat":0.38,"sugar":2.83,"fibre":1.58,"salt":0.58},"percent_raw":{"fat":0.3984656406738873,"alcohol":0,"protein":0.09547723733927231,"carbohydrates":0.5060571219868405},"percent":{"fat":40,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":51},"total":{"kcal":84,"weight":21.5,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":137.13},"item_type":"recipe","recipe_id":306,"servings":4}}

 
Sulje