Ladataan... Ladataan...

Vietnamilainen nauta-Pho (keitto)

Valmistusaineet 6:lle
15 dl Vesi
4.5 rkl Vasikkafondi
2 kynsi Valkosipuli
1 rkl Inkivääritahna
1 rkl Kaneli
400 g Jauheliha naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 %
1 tl Rypsiöljy
100 g Parsakaali brokkoli
150 g Sokeriherneenpalko
100 g Vihreä papu, keitetty
3 rkl Soijakastike
1 rkl Kalakastike
2 kpl Lime, kuorittu
LISÄKSI:
6 rkl Itu, sinimailanen, mungopapu, keskiarvo
6 rkl Korianteri
2 rkl Kalakastike
3 kpl Chili, tuore
Ohjeet

Kiehauta vesi suuressa kattilassa.

Lisää fondi, kuorittu ja hienonnettu valkosipuli, inkivääritahna ja kanelitanko. Keitä 5 minuuttia.

Kypsennä sillä aikaa jauheliha pannulla, tilkassa öljyä.

Lisää keittoon jauheliha, kasvikset, soija- ja kalakastike sekä limettien mehu (ja halutessasi hieman kuoriraastetta). Keitä toiset 5 minuuttia.

Tarjoa keitto lisäkkeiden kera (käytä tulisia thaichilejä maltilla).

Vinkki

Voit myös lisätä keittoon loppuvaiheessa nuudeleita tai keittää nuudelit erikseen ja tarjota niitä haluaville.

Yksi annos sisältää 161 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":52,"alcohol":0,"protein":65,"carbohydrates":44},"weight":{"fat":5.96,"alcohol":0,"protein":16.74,"carbohydrates":11.4,"saturated_fat":1.26,"sugar":3.11,"fibre":2.83,"salt":4.6},"percent_raw":{"fat":0.3228202707016846,"alcohol":0,"protein":0.4028292334793968,"carbohydrates":0.2743504958189186},"percent":{"fat":32,"alcohol":0,"protein":40,"carbohydrates":27},"total":{"kcal":160,"weight":45.9,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":463.78},"item_type":"recipe","recipe_id":1025020,"servings":6}}

 
Sulje