Ladataan... Ladataan...

Vihannessalaatti

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl porkkanaa
100 g Juuriselleriä
200 g Parsakaalia (pakaste)
1 kpl (keskik.) sitruunan mehu
Ohjeet

Keitä parsakaali kiehuvassa vedessä ja aseta jäähtymään.
Purista sitruunan mehu sitruspuristimella. Viipaloi porkkanat ja paloittele selleri.
Yhdistä kaikki salaattiainekset kulhossa.

Yksi annos sisältää 40 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":5,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":21},"weight":{"fat":0.48,"alcohol":0,"protein":2.94,"carbohydrates":4.29,"saturated_fat":0.08,"sugar":4.08,"fibre":3.41,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.1287456708327059,"alcohol":0,"protein":0.35416352958891734,"carbohydrates":0.5170907995783767},"percent":{"fat":13,"alcohol":0,"protein":35,"carbohydrates":52},"total":{"kcal":40,"weight":15.280000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":137.5},"item_type":"recipe","recipe_id":1398,"servings":4}}

 
Sulje