Ladataan... Ladataan...

Vihreä silakkakeitto

Valmistusaineet 4:lle
100 g Keittojuuressekoitus (porkkana, lanttu, juuriselleri)
70 g Keltainen kukkamakaroni
10 dl Vesi
2 kpl Kalaliemikuutio
2 pussi Kotimainen pinaatti, hienonnettua pinaattia paloina
1 dl Ruoka kevyt & paksu 4 % ruokakerma
0.3 tl Muskotti
300 g Silakkafilee
1 tl Merisuola, vuorisuola
0.5 tl Valkopippuri
Ohjeet

Kuumenna vesi ja kuutiot kiehuvaksi. Lisää joukkoon pakastevihannekset ja pasta. Keitä 5-7 minuuttia. Lisää pakastepinaatti ja ruoka5% sekä muskotti. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää 2-4 osaan poikittain leikatut silakkafileet. Kuumenna kiehuvaksi ja sammuta levy. Mausta keitto ja anna sen hautua muutama minuutti ennen ruokailua. Älä keitä, etteivät silakkafileepalat hajoa. Tarkista maku ennen ruokailua. Kun jätät ruoka 2%:n pois, kokonaisenergia vähenee 54 kcal.

Yksi annos sisältää 219 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":85,"alcohol":0,"protein":69,"carbohydrates":65},"weight":{"fat":9.22,"alcohol":0,"protein":16.78,"carbohydrates":15.74,"saturated_fat":2.21,"sugar":2.49,"fibre":3.23,"salt":4.14},"percent_raw":{"fat":0.38936117484050964,"alcohol":0,"protein":0.31512633440598986,"carbohydrates":0.2955124907535005},"percent":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":32,"carbohydrates":30},"total":{"kcal":219,"weight":53.81,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":474.96},"item_type":"recipe","recipe_id":1023703,"servings":4}}

 
Sulje